keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

On niin helppoo olla kiitollinen

Viime aikoina olen ollut erityisen kiitollinen muutamista asioista ja tietyistä ihmisistä. Nämä kiitollisuuspurkausilahtumiset ovat tulleet tarpeeseen, sillä minun ja Hollannin kuhertelut on kuherreltu ja välillä todellisuuteen on iskeydytty aika vauhdilla. Enkä tällä nyt halua kuulostaa siltä, että täällä olisi hirveän kamalaa yhyy äiti tuu hakeen mut pois täältäää - ei ole. Ei todellakaan. Elämä on kokonaisuudessaan ihanaa, mutta jokainen päivä ei sitä ole.

Jotten ikinä unohtaisi, haluan kuitenkin listata muutaman niistä tärkeimmistä ilon- ja kiitollisuudenaiheista täällä.

- Blekerslaanilla asuminen. Tämä on noin jokaisen tapaamani vaihtarin mielestä opiskelija-asuntoloista paras, mikä on totta. Blekerslaan family on todellinen käsite ja tässä talossa ja sen ilmapiirissä on jotakin aivan erityistä.

- Alexia. Mun lempi-ihmisiä ja parhaita ystäviä täällä, ihminen joka jakaa rakkauden musiikkiin, Sherlockiin, kelttijuttuihin ja Irlantiin ja luultavasti aika moneen muuhunkin asiaan, jota en nyt muista. Epäranskalaisin ranskalainen jonka tunnen ja siksikin ah-niin-huippu. 

- Leo. Miten kukaan voi olla niin mukava? Miten kukaan voi olla niin taitava? Miten kukaan voi olla yksinkertaisesti niin mieletön tyyppi? En tiedä, mutta jotenkin näemmä.

- ESN-muusikkoryhmä. On mahtavaa olla motivoituneessa ja inspiroivassa seurassa tekemässä inspiroivaa ja motivoivaa projektia.

- Milla. On hienoa, kun on joku jonka seurassa voi olla melko lailla täydellisen oma itsensä, rento ja vapautunut ja käsitellä mitä mystisimpiä aiheita ilman pelkoakaan siitä, että kukaan pitäisi kummallisena.

- Dániel, Clément ja muut mahtavat persoonat, jotka osaavat sanoa juuri oikeita asioita silloin, kun mielialani on lähestymässä aallonpohjaa.

...huomasin, että tää lista kuitenkin on aika ihmispainotteinen. No, se lienee melko luonnollista. Hyvät ihmissuhteet tekevät iloiseksi. Ja hyvät keksit. Ja hyvä kahvi. 
Lopuksi kuva-ilottelua viime ajoilta Hollannista. Nauttikaa!

Laura


En tiedä kuinka hyvin tästä kuvasta erottuu mitään, mutta ai että kun huvitti tuo etiketti. Näyttää ihan siltä kuin jostakin tulisi random käsi joka kaataisi olutta kuvan miehen kurkusta alas.

Harjoitusiltapäivä!

Kaksi viikkoa paistanut aurinko meni pois.

Otin vahingossa itsestäni kuvan ja ajattelin jakaa sen tänne, olkaa niin hyvät.

The Foggy enmuistamikä pubikeikalla pyhän Patun päivänä. Oli hiton hyvä. Huomatkaa Walter White oikealla.

Postipäivä, ilon päivä! Kiitos rakkaat.

Salakuvasin noloja kirjastonolife-opiskelijoita. Nää raataa yötä päivää, oikeesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti