torstai 22. toukokuuta 2014

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Kuulumisia lyhyehköinä virkkeinä ja epäselvänä sepustuksena - pää ei nyt yksinkertaisesti toimi niin hyvin, että jaksaisin panostaa kunnolliseen, visuaalisesti ja verbaalisesti komeaan tekstiin.

Well, tässä teille visuaalisesti komea turisti visuaalisesti komeassa kaupungissa.

Viime viikonloppuna ja tällä viikolla on ehtinyt tapahtumaan monenlaista.

Viikonloppu meni Amsterdamissa turisteeramassa ja täällä Groningenissa folkfestareilla. Hyvä seura, parhain mieli.

Maanantaina hyvästeltiin Ana. Surullisen hyvästiketjun alku. Pitää yrittää muistaa nauttia loppuajasta täällä, vaikka sitä vähän latistaakin niin monen ihanan ihmisen kotiinlähtö.

Eilen lähti käytiin sitten se peljätty kolmenkymmenen päivän laskenta. Kuukauden päästä tähän oon luultavasti lounaalla Laukaa-kodissa.

Eilen juhlittiin Kimin ja Kenin yhteissynttäreitä. En ole koskaan nähnyt Blekerslaania niin täynnä ihmisiä.
...siitä seurasi muun muassa valittavat naapurit, valittavat poliisit ja hirveä sotku. Kivaa oli kuitenkin.

Eilen treenasimme Sarahin ja Ryanin kanssa seuraavaa konserttia varten. On ihan mieletöntä musisoida tuollaisten ihmisten kanssa - Sarahilla on upea, vahva ääni ja mieletön ääniala sekä kyky soittaa ja laulaa yhtä aikaa (minulla tätä ei esimerkiksi ole..) ja Ryan. Ryan. Voi hyvänen aika sentään. Tyyppi kuulee kappaleen ensimmäistä kertaa, nappaa viulunsa ja tekee luultavimmin jotakin taikoja, koska ei kukaan yksinkertaisesti voi olla niin lahjakas improvisoija ja korvakuulolta soittaja.

Olin King's nightina hiprakassani mennyt lupaamaan Ryanille, että jos sillä koskaan on viulua mukana meillä käydessään, voin tanssia jotakin sen soittaessa (jotta ko. henkilö olisi vielä vähän täydellisempi: se rakastaa irkkua.) ja minähän sitten pidin lupaukseni, kun tarpeeksi vaadittiin. Ei varmaan olleet pointit terävimmillään ja klikit komeimmillaan, mutta mitä väliä - kun taitavin tapaamasi muusikko sanoo yhteisen jigihetken olleen siisteintä ikinä, ei siinä mietitä pikkuseikkoja.

Seuraavat päivät ovat melkoista hulinaa: huomenna on Katin ja Nooran kekkerit Kornoeljestraatilla, lauantaina saapuu kauanodotetut Suomivieraat ja on Alexian syntymäpäivä sekä International Dinner. Kokeisiin pitäisi ryhtyä lukemaan ja samalla nauttia viimeisistä hetkistä muun muassa Leon ja Rachelin kanssa, jotka kummatkin lähtevät ihan kohta. Apuva.


Anan jäähyväisjuhlat

Damikanaali

Alexia ja helevetin iso pyörä.

Flower market

Lissää Amsterdamia


Aurinkoisia terveisiä aurinkoisesta Groningenista,
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti